Køb Streetfodbolde i den bedste kvalitet

Angående Corona covid-19 – vi overholder alle af de retningslinier som regering og offentlige myndigheder har udstukket og:

  • Vi kører stadigvæk med samme leveringstider
  • Vi kører stadigvæk normal drift
  • Samme priser og samme support

Med andre ord dine bestillinger laves og leveres som hidtil.

Street fodbold og deraf Street fodbolde med navn er blevet et kæmpe stort hit. Alle vores bolde om det er fodbolde med navn til græs, om det er streetfodbolde til ren gade fodbold eller til freestyle, ja så er alle vores street fodbolde af højeste kvalitet.

Samtlige street fodbolde du køber hos kickmyball.dk er håndsyede, og de tager alle mellem 4 og 5 timer at producere pr. styk – vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og det gælder alle de streetfodbolde vi levere til vore kunder. Det er selvsagt voksen arbejdere der producerer vore street fodbolde, og alt foregår under gode og ordentlige forhold.

Streetfodbold der blive bedre og bedre

Kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst lavet til at blive brugt, så du næsten kun kan føle at bolden bare bliver bedre og bedre og understøtter det niveau du er på, og samtidig giver dig ekstrem kontrol over din streetfodbold, sådan dit ”instrument” som fodbolden jo er, virkelig er med til at hjælpe din positive udvikling på vej til dit mål om at blive den bedste til Freestyle eller Streetfodbold.

Perfekt til freestyle, jonglering og fodboldtriks

Spiller du ren gade fodbold op til 3 mål, og ønsker du god kontrol over bolden til at lave finter, og tunneller, ja så får du det i vore streetfodbolde. Alle street fodbolde kan selvfølgelig også bruges til freestyle.

Generelt kan alle vore street fodbolde selvfølgelig og bruges til at spille på græs eller kunstgræs, så du frit kan vælge underlaget.

Er du i tvivl om hvilken street fodbold du skal vælge? Så kan du altid kontakte os her.