Håndbold med navn

Angående Corona covid-19 – vi overholder alle af de retningslinier som regering og offentlige myndigheder har udstukket og:

  • Vi kører stadigvæk med samme leveringstider på fodbolde og tilbehør
  • Vi kører stadigvæk normal drift
  • Samme priser og samme support

Den håndbold du køber her er håndlavet, og den tager cirka 4 timer at producere – og så kan du lægge cirka 20 minutter til, hvis du ønsker at få trykt navn på håndbolden.

De fleste webshops leverer håndbolde du køber hos dem uden luft – vi leverer alle håndbolde med navn fuldt oppumpede, så bolden er rettet helt ud inden du modtager dem og de er derfor klar til spil med det samme når du køber hos os.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe eller skrive, vi besvare alle spørgsmål du måtte have på facebook, instagram og telefonnummer 20246696

Vores historie omkring håndbolde med navn

Med en fortid i bold branchen for et stort verdensomspændende sports brand, startede det hele tilbage i 1998, hvor vi på egen hånd fik produceret de første håndsyede fodbolde, som blev solgt til skoler, daginstitutioner samt til andre leverandører til disse kunder. Udover dette lavede vi også reklamebolde og logo fodbolde i unikt design til både danske og udenlandske virksomheder, som alle ønskede at bruge reklamefodbolde i en uovertruffen kvalitet til markedsføring.

En ting som bidrager yderst positivt til vores special viden omkring produktion af fodbold med navn, er at vi også på konsulent basis laver 1000 vis af high end fodbolde, til et stort anerkendt sports brand.

Vi fik fra start et godt samarbejde med dygtige producenter, som var i stand til at levere en ens høj kvalitet hver gang. Det er disse leverandører af kvalitets fodbolde og øvrige bolde, som vi stadig arbejder sammen med, hvilket betyder at vi på kvaliteten nemt kan følge med de største brands, da flere af disse bruger de samme producenter som vi gør.

Reklame håndbolde og fodbolde laver vi stadig, og har blandt andet leveret til, Bridgestone, Automester, EDC, Danbolig, Danske Fragtmænd, Kanal 5, og mange flere.

Få et tilbud på private label håndbolde

Ønsker du tilbud på reklamebolde eller private label bolde, samt eventuel hjælp til gennemførelse af en markedsaktivitet støttet op af f.eks. reklame fodbolde eller reklame håndbolde, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, for en uforpligtende snak, og tilbud – vi laver gerne design forslag, hvor vi tænker jeres logo og farver ind i en logo bold, så ingen af jeres kunder er i tvivl om hvor bolden kommer fra.

Vi har adgang til de nyeste materialer og produktions metoder, noget som vi for alvor benyttede os af i forbindelse med lanceringen af www.kickmyball.dk/com

Har du tænkt over hvordan de fodbolde du køber andre steder til 100 kr. er produceret?

Vi producerer ikke helt billige håndbolde og fodbolde, fra f.eks. Kina, da disse bolde oftest er syet af børn, og de fleste billige bolde er ligeledes maskinsyede hvilket gør at du som kunde får en  dårlig og ustabil kvalitet, som hurtigt taber luft, og som ofte er eller hurtigt bliver skæv. Under produktion af disse maskinsyede bolde arbejdes der ligeledes ofte under meget dårlige forhold, og produktet svinger meget i kvalitet.

Vi vil have god samvigtighed over for dem som laver boldene, og over for dig som kunde. Ligeledes ønsker vi at leverer en ens høj kvalitet, når det kommer til primært fodbolde og håndbolde, derfor er det udelukkede voksen arbejdere som laver vore håndlavede bolde, så du får et kvalitets produkt, som er produceret under ordentlige forhold, men som du stadig får til en fornuftig pris set i forhold til tidsforbruget og kvaltetsmaterialerne der bliver brugt.

For at lave et sammenligningsgrundlag som vi er helt sikre på at alle kan forstå, så tager det langt under den halve tid at producerer et par jeans, som mange ofte giver meget mere for, end hvad vore håndlavede håndbolde og fodbolde sælges for til dig for!

Kvalitets navne håndbolde med flydende farve

De fleste af de personlige bolde du køber her tager mellem 4 og 5 timer at producere, dertil kan lægge cirka 20 minutter til pr. bold når der skal trykkes navn på. Navne trykket bliver lavet lokalt i Danmark med en Tysk udviklet teknik hvor der udelukkende trykkes med flyden farve istedet for transfertryk, som ikke holder nær så godt – endnu et sted hvor vi differentiere os, med tanke for at leverer højest tænkelige kvalitet til dig, eller den du vil give en kvalitets fodbold til.

Personlige håndbolde med navne tryk

Da vi lancerede www.kickmyball.dk ønskede vi at kunne lave personlige fodbolde, dvs. fodbolde med navn trykt på. Lige nu laver vi udelukkende unikke personlige fodbolde med navne tryk, hvor du kan få trykt dit navn eller anden tekst på fodbolde. Det er der blevet taget meget godt imod, og vi er blevet bekræftet i at mange forældre meget gerne vil give deres glade fodbold piger eller fodbold drenge en helt unik og personlig fodbold.

Udover fodbolde er der er et stort ønske fra mange forældre om at kunne købe håndbolde med navnetryk. Vi arbejder derfor på at udvide sortimentet med håndbolde med navn trykt på, hvilket vi satser på at kunne lancere i løbet af 2020.

Vi arbejder på at lave en klub sektion, hvor du som fodboldklub eller håndbold klub kan logge ind og købe bolde og anden trænings udstyr i højeste kvalitet til konkurrence dygtige priser – dette forventes klart i Q4 2020. Ønsker du som træner i en klub at købe større ind allerede nu, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, så finder vi ud af noget sammen.

Tak fordi du tog dig tid til at læse om os, omkring måden vi arbejder på at sikre at du får unikke personlige kvalitets bolde, med mulighed for at kunne få lavet boldene med navn trykt på hos os. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive, vi lover at tage godt imod dig, og guide dig til det helt rigtige valg af fodbolde, og øvrigt udstyr til dig eller en du måske skal give en gave til.