Fodbold med logo og tryk

Ved at bruge fodbold med logo eller tryk som reklamebolde kan i lave stærke brobyggende kunde aktiviteter, som er målrettet jeres eksisterende kunder men som i lige så høj grad kan bruges i jagten på nye kunder.

En reklamefodbold ligger i al almindelighed op til optimalt samarbejde og samspil jer og jeres kunder imellem.

Med en reklamefodbold får jeres kunder en flot og sjov gave, som med garanti ikke lige bliver gemt væk eller glemt lige foreløbig.

Fodbold med logo leveret til kanal5

VI HAR F.EKS LAVET DISSE FODBOLDE MED LOGO OG TRYK

Her finder du et lille udsnit af de virksomheder vi bl.a. laver reklamebolde til. Alt er muligt når der skal laves en reklamebold – det eneste vi ikke vil gøre er at gå på kompromis med kvaliteten, som hos os er højere end de fleste andre leverandører der laver fodbolde med logo – vi arbejder blandt andet ikke med PVC holdigt overlæder når vi producere fodbolde og håndbolde.

Vær derfor opmærksom på at langt de fleste producenter på markedet der laver reklame bolde og logo bolde indeholder PVC. Vi vil forsøge at overbevise jer om at det svare sig bedst at bestille en ordentlig kvalitet, lykkes det ikke har vi mulighed for at producere billigere bolde hvis dette ønskes.

Skriv via kontakt feltet nederst på siden, og lad os tage en snak om mulighederne, for noget der passer til jeres ønsker.

FODBOLDE TIL 5. HALVLEG KANAL 5

Vi leverer logo fodboldene til underholdningsprogrammet 5 Halvleg. Logoboldene er designet specielt til 5. Halvleg, Kanal 5, og Snowmancph.

Dine reklamebolde, eller logobolde designes specielt til dig – ring eller skriv nu, så får du designoplæg og tilbud helt uforpligtende.

FODBOLDE MED LOGO TIL EDC

En stor del af EDC afdelingerne valgte denne flotte special designede reklame og kampbold med deres logo. Det var vigtigt at de fik en reklame bold i så høj en kvalitet at de kunne støtte lokale klubber som bold sponsor til træning og kamp brug.

Logobolden her er opbygget med en klasse 1 butyl blære og locker ventil, 4 lags konstruktion afsluttet med rent PU 2000 Foam overlæder.

FODBOLDE MED DÆKMØNSTER TIL AUTOMESTER

Automester fik leveret håndsyede reklamebolde fra os med deres eget logo.

Danmarks største værkstedskæde, som vi producerede Street bolde til, i forbindelse med en landsdækkende tv kampagne på Tv 2 som blev en stor succes.

FODBOLDE TIL DANSKE FRAGTMÆND

Danske Fragtmænd fik leveret håndsyede fodbolde med logo fra os. Blå farve, og med deres logo trykt på begge sider af boldene.

De fik special-produceret hele PU overlæderet, i Danske Fragtmænds

FODBOLDE MED LOGO I HØJ KVALITET

Når du bestiller vores fodbolde med logo, så er du sikker på, at vi fodboldende ikke er PVH holdigt, og at vi har de højeste kvaliteter af både læder og logotryk som ikke bliver slidt med det samme, man bruger fodbolden.

Vi vil forsøge at overbevise jer om at det svare sig bedst at bestille en ordentlig kvalitet, lykkes det ikke har vi mulighed for at producere billigere bolde hvis dette ønskes.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

Udfyld formularen så er du i gang, så hjælper vi dig i gang med dialogen omkring vores fodbolde med logo.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få smilet frem hos dine kunder

Skab opmærksomhed og glæde, med eget navn og logo på en logo bold. En reklame bold er fyldt med positive associationer, for både børn og voksne i alle aldre.

Reklamebolde kan med fordel også bruges som intern gave, og lægge op til stærkt samspil, eller i kan bruge logo bolde i jeres design som et klap på skulderen, til alle medarbejdere for godt sammen spil og flotte hold præstationer.

“Street soccer”, eller på dansk “gade fodbold”, er i kraftig vækst i Danmark og i udlandet. Har du børn eller børnebørn som spiller fodbold i fritiden eller i skolen, så spiller rigtig mange af dem på “asfalt”. Med asfalt reklame fodbolde kan du få det helt rå look frem.

Mange inden for transport branchen eller auto branchen, har benyttet sig af lige præcis denne reklamebold som afbilledet her, hvor overlæderet er præget med dækmønster.

Hvis du ønsker det kan vi også lave Street fodbolde uden mønster, med glat overflade.

Alt er muligt så skriv via kontakt feltet eller ring til os, og lad os tage en helt uforpligtende snak om jeres muligheder med reklamebolde.